Zeefbanden

Al meer dan 60 jaar is Hessels specialist in het produceren van zeefbanden voor land- en tuinbouwmachines. Meer en meer worden onze zeefbanden ook toegepast in andere sectoren, b.v. visserij en industrie.

Accessoires

Naast zeefbanden leveren wij ook tal van accessoires zoals rollen, tandwielen, staven, rubber en kunststof onderdelen, meenemers, sluitingen, trekriemen enzovoorts.

Contact

Halteweg 10
9677 RH Heiligerlee

 0597 43 13 63
 06 15 41 44 00

info@hesselszeefbanden.nl

Nieuw beleid levering eindgebruikers

Sinds 1 januari 2021 hebben we een wijziging in ons beleid voor de verkoop van onze producten binnen Nederland. Vanaf deze datum stoppen we met de verkoop aan eindgebruikers binnen de Nederlandse grenzen. We hebben dit besloten omdat we ons willen focussen op onze core business, het produceren van banden voor de machinebouwers.

Om dit in goede banen te leiden kunt u als eindgebruiker uw aanvraag of bestelling doen bij één van onze dealers of informeer bij onze verkopers voor een aangesloten Mechanisatiebedrijf bij u in de buurt.

Dealers

Hessels Zeefbanden

Hessels Zeefbanden is al jaren toonaangevend op het gebied van zeefbanden. Doordat wij, als enige in Nederland, onze riemen in eigen beheer kunnen profileren en snijden kunnen wij technisch gezien zeefbanden leveren in alle denkbare maten.

Onze zeefbanden worden, met de modernste productiemethodes, gemaakt van de beste materialen. Zij worden hoofdzakelijk toegepast in de land- en tuinbouw, maar vinden ook hun weg in de visserij en in de industrie. Onze producten worden gebruikt door tevreden klanten in heel Europa. Ook buiten Europa hebben wij afnemers, o.a. in Nieuw Zeeland, Zuid Afrika en Canada. Lees meer…